Per clubradio taj laidų nemažai būna Naujienas pasako, skaityt nereikia
2008 Rgp 23 10:56
iceteamdjs
Re: Muzika
Kaip jau kažkas yra pasakęs - popsas - pigus šlamštas. Tačiau tie, kas moka, suka iš to biznį ir kelia į viršų naujas "žvaigždes". Svarbu dainuot tai, kas rimuojasi, uždėt gerą melodiją ir parduot. Pats klausau electro, trance, house, techno...
Na aš muzikos kažkaip nelabai skirstau į tuos stilius. Pavyzdžiui toks skilius nepatinka, toks patinka. Paklausau tada galiu pasakyt jog ta daina patinka arba ne. Taigi mėgstu visokią muzika, tik perklausius dainos žinau ar ji man patinka ar ne ;]
2008 Rgp 24 14:30
meksras
o man kaip tik prie širdies bumčikai.Dievinu klubinę muziką,ji man pakelia nuotaiką,visada jos klausau kai nėra ką veikti
2008 Rgp 24 15:11
darker
Mex rašė:
Na aš muzikos kažkaip nelabai skirstau į tuos stilius. Pavyzdžiui toks skilius nepatinka, toks patinka. Paklausau tada galiu pasakyt jog ta daina patinka arba ne. Taigi mėgstu visokią muzika, tik perklausius dainos žinau ar ji man patinka ar ne ;]
o man kaip tik prie širdies bumčikai.Dievinu klubinę muziką,ji man pakelia nuotaiką,visada jos klausau kai nėra ką veikti
aš irgi taip pat. Gal kas dainų įdėsit kokių?
2008 Rgp 24 22:04
iceteamdjs
Dainų dėjimas ir platinimas internete be autorių sutikimo yra griežtai draudžiamas. Geriau paminėti pavadinimus, o kas norės, ras albumą ir nusipirks. Pats dabar klausau Superklaas - Gop Stop. Visai nieko gabaliukas, tik kad lyrika necenzūrinė...
Dainų dėjimas ir platinimas internete be autorių sutikimo yra griežtai draudžiamas. Geriau paminėti pavadinimus, o kas norės, ras albumą ir nusipirks. Pats dabar klausau Superklaas - Gop Stop. Visai nieko gabaliukas, tik kad lyrika necenzūrinė...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume