|
 |
 |
|
Dabar yra 2012 Vas 08 20:36
|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
iceteamdjs
|
 Re: Paskutinis Skambutis
Mex rašė: Kaip ir nelaukiu, nelabai mėgstu šventes, bet paskutinis skambutis turėtų būti įsimintinas  Nieko čia įsimintino.. Eiliniaia vaidinimai, auklėt0jų pasisakymai, balavojimas po šventės ir skaudanti galva ryte. 
| 2008 Rgp 27 14:26 |
|
 |
|
Mex
|
iceteamdjs rašė: Mex rašė: Kaip ir nelaukiu, nelabai mėgstu šventes, bet paskutinis skambutis turėtų būti įsimintinas  Nieko čia įsimintino.. Eiliniaia vaidinimai, auklėt0jų pasisakymai, balavojimas po šventės ir skaudanti galva ryte.  Mūsų mokykloje geri būna geri vaidinimai, o ypač per šimtadienį, dvyliktokai labai gyrė 
|
| 2008 Rgp 27 16:43 |
|
 |
|
kebabas911
|
Mex rašė: iceteamdjs rašė: Mex rašė: Kaip ir nelaukiu, nelabai mėgstu šventes, bet paskutinis skambutis turėtų būti įsimintinas  Nieko čia įsimintino.. Eiliniaia vaidinimai, auklėt0jų pasisakymai, balavojimas po šventės ir skaudanti galva ryte.  Mūsų mokykloje geri būna geri vaidinimai, o ypač per šimtadienį, dvyliktokai labai gyrė  Nepatinka man tie vaidinimai, nebent kokios mergos gražiai pasitampo  Na o party tai kas be ko turi būti geras 
_________________ http://www.SPOzone.eu - Forumas apie sportą.
|
| 2008 Rgp 27 21:24 |
|
 |
|
iceteamdjs
|
Kad kažko tai įspūdingo gi nepadarys ir tos mergos - vis dėl to tai mokykla. Bet pamenu renginį, kai šūlioj vaidinom šeichą ir jo žmonas, tai mane šeichu paskurė, o aplink mane šoko panelės. Patiko iš tikro..
| 2008 Rgp 28 00:23 |
|
 |
|
Mex
|
iceteamdjs rašė: Kad kažko tai įspūdingo gi nepadarys ir tos mergos - vis dėl to tai mokykla. Bet pamenu renginį, kai šūlioj vaidinom šeichą ir jo žmonas, tai mane šeichu paskurė, o aplink mane šoko panelės. Patiko iš tikro.. Turėjo patikt, norėčiau visai ir aš ;]
|
| 2008 Rgp 28 22:02 |
|
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|
 |
|