Dabar yra 2012 Vas 08 08:37

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Ko tikėtis devintoje klasėje? :) 
Autorius Žinutė

Standartinė Re: Ko tikėtis devintoje klasėje? :)
darker rašė:
mokytis visada verta :) bent jau man :D kai uz 10 gaunu 1lt :D

Mažokai tau duoda, man už 10 duodavo po penkų ;) , tada tai va ir mokiausiu, ir namų darbus namie dariau, buvau išties geras mokinys :D bet paskiau prisidirbau, ir nutraukė ta akciją ;)

2008 Rgp 24 14:42
Aprašymas

Jai ruošies eit į gimnaziją tai tikrai bus sunku.Pats eisiu ir kjo bepaklausiu tas atsako kad 9 klasė sunkumu prilygsta 11.Nežinau kiek čia tiesos tik žinau viena:Jai per pamoka klausysi ir nepieši songokų ar dar kitokio š.... tikrai gerai seksis ir neturėsi problemų :)

2008 Rgp 25 21:08
Aprašymas
Vartotojo avataras

Raikas rašė:
Jai ruošies eit į gimnaziją tai tikrai bus sunku.Pats eisiu ir kjo bepaklausiu tas atsako kad 9 klasė sunkumu prilygsta 11.Nežinau kiek čia tiesos tik žinau viena:Jai per pamoka klausysi ir nepieši songokų ar dar kitokio š.... tikrai gerai seksis ir neturėsi problemų :)

:D Eikit eikit... 9 klasėj sunku? Juokdariai :) Mokausi gimnazijoje ir tikrai nematau nieko sunkaus. O jei mokytumeis tai išvis..

2008 Rgp 25 22:52
Aprašymas

kebabas911 rašė:
Raikas rašė:

:D Eikit eikit... 9 klasėj sunku? Juokdariai :) Mokausi gimnazijoje ir tikrai nematau nieko sunkaus. O jei mokytumeis tai išvis..

Ne visi yra tokie gabūs. Pavyzdžiui man pradinėj mokykloj stumdant dūrą ir perėjus pernai į gimnaziją buvo labai sunku pasivyt. Na bet dabar jau daugmaž normaliai, pasistengiau ir rezultatai matosi. :)

2008 Rgp 26 02:14
Aprašymas

Devintoje klasė (jei epereini mokytis į gimnaziją) sunkiau yra ne mokytis, o pritapti. Susirasti naujų draugų, bent jau man, nebuvo labai lengva. tačiau gera dozė pasitikėjimo savimi, ir tu jau klasės pažiba. O kai turi daug draugų ir mokytis lengviau ir į mokyklą keliesi noriai. Svarbausia - nepanikuoti.

2008 Rgp 26 14:20
Aprašymas

Bakteriologija rašė:
Devintoje klasė (jei epereini mokytis į gimnaziją) sunkiau yra ne mokytis, o pritapti. Susirasti naujų draugų, bent jau man, nebuvo labai lengva. tačiau gera dozė pasitikėjimo savimi, ir tu jau klasės pažiba. O kai turi daug draugų ir mokytis lengviau ir į mokyklą keliesi noriai. Svarbausia - nepanikuoti.

Pritapt prie draugų yra viena, bet įsiteigt mokytojam, kad į tave žiūrėtų, kaip į žmogų yra jau sunkiau. Naujų mokinių mokytojai nemėgsta, ir jų požiūrį galvoti kitaip yra labai sunku užsitarnauti :)

2008 Rgp 27 01:23
Aprašymas

Tikiuosi ir jau matau kad šioje klasėje yra tikrai sunku palyginus su kitomis...
Spaudžia labai mokytojai patys, bei ir naujos temos pvz : Matematikos yra tikrai sunkios :\

2008 Lap 03 16:19
Aprašymas
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: