ką veikiate per laisvą pamoką
| Autorius |
Žinutė |
|
iceteamdjs
|
 Re: ką veikiate per laisvą pamoką
Mex rašė: iceteamdjs rašė: Bakteriologija rašė: Vien nuo minties apie laisvą pamoką, per pilvą perbėga šiurpuliukai - tai taip nuostabu. Dažniausiai per laisvą pamoką su drauge einu į knygyną, nusiperkame ledų, atsisėdame ant pievelės ir stebime skubančius praeivius. O jeigu žiema, kaip tada?  Nei pievelės, turbūt ir ledų nėra. O ką darot per laisvas pamokas šaltuoju metų laiku?  ledų tikrai bet kuriuo metu yra ;p Tačiau kai minus 30 manau nelabai norisi ledų, nebent šiltoj patalpoj būtum.. Ir iš viso, nekenčiu žiemos, prasideda visokie gripai ir pan...
| 2008 Rgp 27 00:33 |
|
 |
|
Mex
|
Heh, 2 metai kaip nesergu 
|
| 2008 Rgp 27 00:45 |
|
 |
|
iceteamdjs
|
Mex rašė: Heh, 2 metai kaip nesergu  Džiaukis. Aš per praeitus metus sugebėjau net 7 kartus susirgt. Po tiek ligų paskui net ir prasidėjus epidemijai nebesirgau..
| 2008 Rgp 27 02:10 |
|
 |
|
Mex
|
iceteamdjs rašė: Mex rašė: Heh, 2 metai kaip nesergu  Džiaukis. Aš per praeitus metus sugebėjau net 7 kartus susirgt. Po tiek ligų paskui net ir prasidėjus epidemijai nebesirgau.. Įgijai imunitetą nuo visų ligų 
|
| 2008 Rgp 27 02:14 |
|
 |
|
iceteamdjs
|
Mex rašė: iceteamdjs rašė: Mex rašė: Heh, 2 metai kaip nesergu  Džiaukis. Aš per praeitus metus sugebėjau net 7 kartus susirgt. Po tiek ligų paskui net ir prasidėjus epidemijai nebesirgau.. Įgijai imunitetą nuo visų ligų  Pamenu kai negera užėjo, kai iš kavinės per laisvą pamoką parėjom. Užteko menko skersvėjo ir susirgau..
| 2008 Rgp 27 02:27 |
|
 |
|
Mex
|
na klydau, nuo beveik visų ligų 
|
| 2008 Rgp 27 07:59 |
|
 |
|
ghNiukas
|
Ką gi dar gali veikt per laisvą pamoką? ogi džiauktis kad nėra pamokos!  , labai paprasta, na o jei rimtai tai kur nors pasivalkioti po miestą  nueiti toliau nuo mokyklos, o vėliau vėl į ją sugrįžti ir liūdėti ;D
|
| 2008 Rgp 27 23:29 |
|
 |
|
iceteamdjs
|
ghNiukas rašė: Ką gi dar gali veikt per laisvą pamoką? ogi džiauktis kad nėra pamokos!  , labai paprasta, na o jei rimtai tai kur nors pasivalkioti po miestą  nueiti toliau nuo mokyklos, o vėliau vėl į ją sugrįžti ir liūdėti ;D Jeigu liūdi, tai kam iš viso į ją eini? Man mama aiškiai pasakė pernai - jei nesimokysiu tai geriu net neit. 
| 2008 Rgp 28 00:11 |
|
 |
|
ghNiukas
|
Cituoti: Jeigu liūdi, tai kam iš viso į ją eini? Man mama aiškiai pasakė pernai - jei nesimokysiu tai geriu net neit.  Dažniausiai liūdžiu tik dėl matematikos pamokos, gryna depresija  , o šiaip žinau kad man reikės to mokslo, todėl stengiuos kaip galėdamas geriau pabaigti trimestrus 
|
| 2008 Rgp 28 00:34 |
|
 |
|
iceteamdjs
|
ghNiukas rašė: Cituoti: Jeigu liūdi, tai kam iš viso į ją eini? Man mama aiškiai pasakė pernai - jei nesimokysiu tai geriu net neit.  Dažniausiai liūdžiu tik dėl matematikos pamokos, gryna depresija  , o šiaip žinau kad man reikės to mokslo, todėl stengiuos kaip galėdamas geriau pabaigti trimestrus  Ne į trimestus daugiausia dėmesio kreipk, o į įgytas žinias. Kad ir 11 turėtum trimestre, egzaminam tai nepadės. 
| 2008 Rgp 28 01:25 |
|
|