Užsienio kalbos nuo kada mokytis?
| Autorius |
Žinutė |
|
wsz34
|
 Re: Užsienio kalbos nuo kada mokytis?
darker rašė: nesamone  mikciot xDDD Visko būna, pats pradėtum taj irgi juoktums kaip iš kitų? 
|
| 2008 Rgp 23 11:26 |
|
 |
|
iceteamdjs
|
Nuo antros kalbos mokymosi tikrai mokčiojimas neatsiras.  Turbūt vaikas buvo labai griežtai mokinamas tos kalbos, nuolat bijojo ko nors ar šiaip patyrė šoką...
| 2008 Rgp 23 12:38 |
|
 |
|
darker
|
cia wsz jį prigazdino kad lb sunku bus ir t.t. tai jis nuo to ir pradėjo mikčioti 
_________________ http://www.squidoo.com/trythisway http://www.squidoo.com/protectpc http://www.squidoo.com/gamesmmo
|
| 2008 Rgp 23 19:06 |
|
 |
|
iceteamdjs
|
Smurtas, matomas žiaurumas, kankinimas fiziškai ir psichologiškai - štai kur mikčiojimo priežastys... Žinau ne vieną atvejį, kai vaikai mikčioja ir žinau to priežastis...
| 2008 Rgp 24 15:02 |
|
 |
|
meksras
|
aš asmeniškai anglų kalbos pradėjau mokytis ,kai man buvo šešeri.Mama vesdavo mane į paruošiamą mokyklą,kur daug ko išmokau,artėjęs į pirmą klasę daug geriau už kitus mokėjau skaityti ,rašyti ,mokėjau angliškus žodžius 
|
| 2008 Rgp 25 16:04 |
|
 |
|
ikaddd
|
ir aš pritariu kad reikia vaika vesti į paruošiamą klasę
|
| 2008 Rgp 25 18:03 |
|
 |
|
Mex
|
meksras rašė: aš asmeniškai anglų kalbos pradėjau mokytis ,kai man buvo šešeri.Mama vesdavo mane į paruošiamą mokyklą,kur daug ko išmokau,artėjęs į pirmą klasę daug geriau už kitus mokėjau skaityti ,rašyti ,mokėjau angliškus žodžius  Vaikai sunkia moką lietuviškai, o jau moko angliškai. Prie ko tai prives. Lietuvių kalbos greit išvis nelis. Nes pavyzdžiui valstybinio lietuvių kalbos egzamine neliko rašybos užduočių (sudėti kablelius, pažymėti sakinio dalis ir t.t.) paliko vien suvokimo užduotis 
|
| 2008 Rgp 26 01:13 |
|
 |
|
iceteamdjs
|
Mex rašė: meksras rašė: aš asmeniškai anglų kalbos pradėjau mokytis ,kai man buvo šešeri.Mama vesdavo mane į paruošiamą mokyklą,kur daug ko išmokau,artėjęs į pirmą klasę daug geriau už kitus mokėjau skaityti ,rašyti ,mokėjau angliškus žodžius  Vaikai sunkia moką lietuviškai, o jau moko angliškai. Prie ko tai prives. Lietuvių kalbos greit išvis nelis. Nes pavyzdžiui valstybinio lietuvių kalbos egzamine neliko rašybos užduočių (sudėti kablelius, pažymėti sakinio dalis ir t.t.) paliko vien suvokimo užduotis  Tai tikrai labai negerai, nes lietuviškai rašyt moku gerai, būtų puiki galimybė balą pasikelt... 
| 2008 Rgp 26 01:42 |
|
 |
|
ikaddd
|
Aš pradejau mokintis metų ir man viskas gerai dabar
|
| 2008 Rgp 26 08:58 |
|
 |
|
meksras
|
gal pas jus ir nėra tos rašybos egzaminuose ,o pas mus yra .Beje.., nuo kada šešerių metų vaikas nemoka normaliai kalbėti lietuviškai?Ketverių jau kalba kaip normalus žmogus  kuo vaikas jaunesns,tuo jį lengviau išmokyti,jo atmintis geresnė ir nesakykit , kad jis neišmoktų ,išmoktų ir dar kaip 
|
| 2008 Rgp 26 14:28 |
|
|